torstai 29. toukokuuta 2014

Rakas raparperi


Sateinen vapaapäivä kannattaa käyttää hyödyksi, sillä seuraavaan vapaaseen on reilusti yli viikko.

Siispä raparperitalkoot. Tein kattilallisen kiisseliä, suurta herkkuani. Pilkoin pakkaseen purkkitolkulla sekä keittelin hilloa. En millään raski jättää niitä keräämättä. En tosin koskaan kyllästy raparperiin.


Pitäisi varmaankin opetella leipomaan, jotta saisi vähän vaihtelua raparperin käyttöön. Olen huono syömään mitään pullaa tai muuta makeaa, mutta voihan sitä vanhoilla päivillä opetella uusia asioita. Vai onko mitään vinkkiä kuinka rapsua voisi hyödyntää muullatavoin. Ruuanlaittoon en ihan äkkiä keksi käyttöä. Pistäkää viestiä uusista käyttötavoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.