lauantai 13. heinäkuuta 2013

Vihdoinkin...

Sainpahan tämän aikaiseksi, vaikka moni tätä epäilikin. Tarkoitus on pulista puutarha-asioista, koiruuksista, valokuvauksesta ja kaikesta muusta, mikä liikuttaa minua. Näitten lisäksi liikuttavia asioita on ehdottomasti raskas rock ja vanha kunnon sukkahousuhevi.
Omaa pihaa on puoli hehtaaria, onneksi osa on metsää. Työ haittaa kovasti harrastuksia, mutta sille ei kai voi mitään, ehkä. Piha on hieman hunningolla, koirat pissivät kasvit huonoon kuntoon ja rikkaruohot valtaavat alaa, mutta mitä sitten. Kameraankaan en ole tarttunut toviin, mikä harmittaa tietty eniten, koska nythän olisi paljon kuvattavaa, mutta töitä on tehtävä, kun niitä nyt on.
Valokuvaajana on harrastelija, vaikka muutamia kursseja on tullut käytyä. Siellä kyllä erotellaan harrastajat ja harrastelijat. Olen siis suosiolla harrastelija. No, ainahan oppii uutta... Tuntuu siltä, että mitä kalliimmat kamerat ja vermeet löytyy, sitä"parempi" kuvaaja on. Kunhan räpsin omaksi ilokseni, enkä ota vakavasti, mitään. Niillä mennään.
Perheeseen kuuluu kaksi ihanaa terrieriä, joista en luopuisi mistään hinnasta. Elämä koirien kanssa on erittäin yllätyksellistä...Alkuun hirvitti valtava karvamäärä kotona, mutta nyt en nää enää niitäkään. Tai, no nään, mutta ne ei haittaa niinkuin alkuun. Kaikkeen tottuu ja niihin ei kuole. Olen kyllä aika lehmänhermoinen luonteeltani, enkä hötkyile pienistä, enkä isoista asioista.
Asioita tapahtuu tai on tapahtumatta.
Eteenpäin uteliaana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.