torstai 7. lokakuuta 2021

Rakennushommia

 


Tänä kesänä piti rakentaa pihaa. Ei sitten rakennettukaan. Avainasemassa oli navettakivet, joita ei löytynyt mistään. Siis järkevään hintaan. Toiveena on, että keväällä saisi🙄Toivotaan.

No, mentiin perse edellä puuhun, eli laajennettiin vanhaa terassia ja tehtiin kiviportaiden sijaan puuportaat. Ei nekään huonot ole, mutta...

Tehty mikä tehty. Ensi keväänä sitten nurmikot ja istutukset ja vähän kivihomma, jos niitä saa. Siis järkevään hintaan😊

Jokainen koronarakentaja on kyllä huomannut rakennustarvikkeiden hinnannousun. Viime kesänä rakennetun terassin terassilauta, se vihreä kestopuu, maksoi 1,99e metri. Nyt hinta oli 7e metri😟 Ei ostettu. Yllättäen siperianlehtikuusi oli 4e metri. Valinta oli helppo.

Vanha terassi on jo harmaantunut hienosti ja lehtikuusi tekee saman.

Nyt vaan odotellaan kevättä☀️

Onko sulla ollut ongelmia rakentamisen tai tarvikkeiden saatavuuden kanssa🤔

2 kommenttia:

  1. Kaksi vuotta tähän meni, että nyt on tarvikkeita taas paremmin saatavilla ja jotkin hinnatkin hieman menneet alaspäin. Meillä joudutaan lisäämään uusitun tiilikaton alle tukiparruja, koska stabiliteetti-insinööri laski katon painon uudelleen. Onneksi remontti on vielä muiltakin osin viivästynyt ja siis kesken, joten saksinostimet sisällä eivät nyt haittaa. Hyvä kun tulee kuitenkin ajoissa korjatuksi. Onni onnettomuudessa oli siis remontin viivästyminen tässä väliajalla.
    https://hybeko.fi/index.php/genie-nostimet/akkukayttoinen-saksinostin/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus viivästykset ja tavaroiden huono saatavuus on onnenpotku😊

      Poista

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.