lauantai 21. tammikuuta 2017

Iltapalamättöä



Pitkästä aikaa tein yöpalaksi nachovuokaa. Ei välttämättä ole paras ruoka yösyömiseen, on sen verran tuhtia evästä. Joskus voi herkutella tuhdimmin!

Hyvää se olikin, vaikken pidäkään tacomausteesta. Siinä se syykin tuli mieleen miksi en ole tuota ruokaa vähään aikaan tehnyt.



Uunivuoan pohjalle pussillinen nachoja.

Sekaan paistettua jauhelihaa, johon on sekoitettu tacomausteseospussi.

Jauhelihan kanssa voi paistaa sipulia tai sitten sipulin voi laittaa viipaleina sekaan, ilman kypsentämistä.









Seuraavaksi laitoin kirsikkatomaatteja, salsakastiketta purkillisen, sekä viipaloituja jalapenoja.

Salsakastikkeissa onkin paljon valinnanvaraa. Tällä kertaa mentiin ihan perusversiolla ja mediumina.

Juustokuorrutuksen alle laitoin tuorejuustosta ja ranskankermasta tehdyn mössön. Lusikalla annostelin sinne tänne ja lopuksi PALJON juustoraastetta.

Uuni 225 astetta ja pois sitten, kun näyttää hyvälle.

Itse pidän siitä, että juusto ruskistuu kunnolla. Kukin makunsa mukaan!

Tämä ohje oli "omasta päästä", mutta netissä ohjeita on vaikka kuinka paljon.

Raikas salaatti ja olutta kyytipojaksi, hyvin tekee kauppansa😊🍺

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.