tiistai 4. syyskuuta 2018

Katsojaryntäys ja sitkeitä orvokkeja


 Keväällä,  kun oltiin muutettu, laitoin heti orvokkeja ruukkuihin ja patoihin, kaikkialle. Nyt tänään pihahommia tehdessä, huomasin orvokkien olevan tosi hyvässä kunnossa. Olin tosin siirtänyt ne pois ruukuista kukkapenkkiin aiemmin.

Vaikka kesä olikin niin kuuma, hyvin ovat voineet. Nyt ne kestääkin lumentuloon asti. Toivottavasti ovat siementäneet reippaasti. On sitten keväällä sekalaista seurakuntaa orvokkeja.


BLOGIHÄMMÄSTELYÄ!

Katselin blogin tilastoja eräänä päivänä. Hämmästyin katsojien huimaa nousua pienen ajan sisällä. Katsojia oli tuhansia Saksasta! Todella erikoista. Lisää hämmästystä aiheutti katsojat Saudi-Arabiasta, Mongoliasta, ym. maista, joista en nyt ihan heti luulisi katselevan blogiani. Epäilyttää tilastojen paikkaansapitävyys.
Onko kellään vastaavia huomioita.

2 kommenttia:

  1. Kyllä, myös minulle alkoi tulla noin kuukausi sitten yhtäkkiä valtavasti katselukertoja Saksasta. Aloin seuraamaan useamman kerran päivässä tilastoja ja huomasin, että Saksasta katselukertoja tulee noin kymmenen parin tunnin aikana tasaisesti pitkin päivää. Vuorokaudessa katselukertoja tulee sieltä 200-300. Mikä lie roskarobotti. Muista maista näyttää olevan myös katsojia, mutta ei niin suuressa määrin kuin Saksasta. Mitenkähän näkyy tilastoissa se, jos joku suomalainen on lomalla toisessa maassa?

    VastaaPoista
  2. Katsoin juuri tilastoja, kuukauden aikana Saksasta on tullut hieman vajaa 10 000 katselukertaa. Enpä ihan luota näihin tilastoihin, mutta minkäs teet. Olisi vaan mukava tietää, miksi ja mistä nämä tulee. Joku SimplePie -selaimelta näyttää tulevan.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.