maanantai 8. lokakuuta 2018

Katsojaryntäys jatkuu

Jaksan edelleenkin ihmetellä miksi blogin katsojamäärät pompsahtivat yhtäkkiä huimiin lukuihin, verrattuna entiseen. Eilisen katsojat näkyvät allaolevasta taulukosta.

Onhan se mukavaa, että Brasiliassa joku on kiinnostunut blogistani😄


KohdeSivun katselut
Saksa
1630
Espanja
34
Suomi
30
Yhdysvallat
11
Filippiinit
4
Brasilia
3
Indonesia
2
Venäjä
2
Ukraina
2
tuntematon alue
1


 Kai tähänkin on joku selitys, en kuitenkaan jaksa uskoa, että luvut ovat ihan faktaa. Saadaan vaan katsojalaskuriin huimia lukuja.

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Joo on nää kyllä välillä tosi outoja. En tiedä voisiko johtua siitä, että tahattomat hakutoiminnot tekee evästeitä. Oletan, että USA tulee sovelluksen omistajasta, jokin seuranta, muut on outoja. Näitä taitaa tulla kaikille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo haittaa, mutta jotenkin ärsyttää, ettei tilastoihin voi luottaa. Mutta minkäs teet, näillä mennään!

   Poista
 3. Jos blogisi on näkyvissä googlessa, niin helpostihan noita tulee. Joku etsii jotain vaikka kuvahaun puolelta ja näkee blogissasi olevan kuvan. Siitä pääsee helposti blogiisi. Ulkomaalaiset tuskin pidempään viihtyvät, kuin kielestä eivät ymmärrä mitään. Tosin onhan suomalaisiakin ympäri maailmaa. Bloggerissakin olen törmännyt useampaan ulkomailla asuvaan suomalaiseen. Tilastossa "Haun avainsanat" on mielenkiintoinen tieto. Siitä näkee jos blogiisi päädytään usein jonkin tietyn hakusanan kautta. Osa käviöistä voi taas olla netissä toimivia robotteja, jotka järjestelmällisesti käyvät kaiken läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se taitaa mennä. Tämä katsojaryntäys on viimekuukausien ilmiö, liekö Bloggerin uudistus vaikuttanut asiaan.

   Poista

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.