perjantai 11. tammikuuta 2019

Kevään tuntua

Taitaa olla liian aikaista toivoakevään tuloa. Aurinko kurkisteli pitkästä aikaa, tai oikeastaan sehän paistoi pilvettömältä taivaalta! Heti tulee kevätfiilis, kun päiväkin pitenee vauhdilla.

Kynttilöistä osa joutaa varastoon odottamaan syksyn pimeitä. Kaupasta ostin ensimmäisen paavalinkukan, kun esikoita ei vielä ollut. Lapsuudenkodissa meillä oli aina paavaleita ja vieläkin pidän niistä. Se ei onneksi ole mikään kertakäyttökasvi, vaan sen saa kukkimaan jatkuvasti. Hetken se ottaa sen uusintakukinnan kanssa, mutta kukkii kuitenkin.

On se kumma, ettei koskaan löydy kotoa sopivaa ruukkua! Joka paikka pursuaa erimallisia ja -kokoisia ruukkuja, mutta ei koskaan sopivaa.

Täytyy poiketa taas Ikeaan ostoksille, tosin pelkän ruukun kanssa tuskin sieltä pääsen pihalle.

4 kommenttia:

  1. Aurinko tosiaan piristi mukavasti. Lumiset maisemat oli lisäksi niin kovin kauniit. Nyt puiden lumi on jo sulanut/tippunut alas, mutta aurinkoinen päivä pitäisi olla alkamassa. Kiva kun viikonloppuna paistaa, arkisin valoisasta ajasta ei ehdi vielä nauttimaan. Ikeassa menee aina aikaa ja rahaa :D

    VastaaPoista
  2. Auringonpaiste tähän aikaan tuo minullekin niin kevätfiilistä. Enää on kuukausi siihen, kun aurinko jo selvästi lämmittää... :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.