perjantai 23. maaliskuuta 2018

Uutta kohti!


Mihin ihmeeseen tämä aika oikein menee? Kuukausi on jo vierähtänyt edellisestä päivityksestä.
Onhan tässä ollut kaikenlaista hässäkkää.

Kuten viimeksi kerroin, ostimme hetken mielijohteesta omakotitalon. Mökki ja kerrostaloasunto laitettiin myyntiin. Nyt vaan odotellaan, että tuo valtava lumenmäärä hupenisi, että pääsisi mökkiä kauppaamaan. Metrin lumihangen keskellä on hankala saada kauppoja aikaiseksi. Tiedä sitten, kuinka paljon ihmiset arvostavat kaunista pihaa. Se jää nähtäväksi.

Kasvihaaste jää tekemättä loppuun. Onhan siellä uudessa pihassa jotain istutettuja kasveja, mutta se selviää myöhemmin, että mitä. Sen tiedän, että metsää on hehtaari.

Mietin, että kehtaanko kaivaa mukaani jotain lempikasvejani. Jotain pientä, ehkä.
Nyt vaan pakkaamista, vaikken ole mikään hamstraaja, tavaraa riittää. Osa on viety UFFin laatikoihin ja SPR:n kirppikselle ja roskiin. Nyt huomaa kuinka paljon ihmisellä on kamaa, jota ei todellakaan tarvi.

Laitan kuulumisia, pysykäähän mukana!

6 kommenttia:

  1. Isoja muutoksia tiedossa. Ilman muuta otat niin paljon kasveja mukaan kun haluat. Ainakin niitä mitä on helppo jakaa ja ottaa vaikka pienen määrän kutakin kasvia. Silloin pihakaan ei jää kovin myllätyn näköiseksi. Tai jos otat koko kasvin, nii laita tilelle jakopala jotain toista kasvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan toki jotain pientä otan mukaan, mutta olisi mukava aloittaa puhtaalta pöydältä. Kerrankin olisi mukava viettää edes yksi kesä ilman pihanhoitoa. Olen kuitenkin koko kesäkauden töissä ja silloin oma piha jää aina retuperälle. Se on se puutarhurin ammatin huono puoli.Oma piha rappiolla.

      Poista
  2. Tsemppiä pakkaamiseen ja muuttoon. Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  3. Kiva löytää blogiisi! Onnea yllättävästä heräteostosta - se onkin kokoluokkaa suurempi hankinta.

    Ja tietenkin otat jotain mukaasi mökkipihalta - ainakin muistokasveja! Sellaisia joilla on tarina. Kevät on hyvää aikaa napsia jakopaloja kuitenkin. Ruukutat vain muuttokuormaan mukaan.

    Pitääpä lukea blogias pitemmälle...

    VastaaPoista
  4. Onneksi ei ole muistokasveja. Puutarhurina saan töistä ns. kompostikasveja, joita pihassa on melkoisesti. Siinä mielessä pihan jättäminen ei harmita.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.