lauantai 26. elokuuta 2017

Kompostoriasioita



Olen jo pitkään haaveilut mökille kompostorista. Kompostoiva huussi on, mutta sinne ei oikein voi laittaa ruokajätettä, koska se ei kerkiä maatumaan samaan aikaan käymäläjätteen kanssa. Ruokajätettä meillä ei juurikaan tule. Lähinnä vaan kananmunan kuoria, kahvin porot, vihannesten kuoria ja muuta perkuujätettä.
Puutarharoskalle on omat lehtikompostinsa.

Komposti-innostus johtuu siitä, että mökille tulee jossain vaiheessa sisälle kuivakäymälä, jonka tuotokset pitää jälkikompostoida. Tuo pallo hoitaa hienosti myös sen homman.

Lisää voi lukea tästä linkistä.





4 kommenttia:

  1. Kompostori on kyllä hyvä olla olemassa! Blogissani on syyssipuli arvonta. Tule toki osallistumaan <3

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva löytää blogisi! Meillä on kaksi lehtikompostia, mutta haaveissa on lämpökompostori. Tosin sen hankinta taitaa siirtyä ensi kesään. Mukavaa alkanutta viikkoa! P.s. blogissani on puutarhakirja-arvonta:)

    VastaaPoista
  3. Meille hankittiin myös tuo sama kompostori lapsuudenkotiini ja se on toiminut loistavasti vuosikaudet, toimii yhäkin. :)

    VastaaPoista
  4. Kompostointi on mukavaa ja hyödyllistä, mutta välillä vähän haastavaakin. Minulla on kaksi kannellista kompostia ja niissä kompostoituminen tapahtuu huomattavasti nopeammin kuin avokompostissa. Kiva, kun lisäsit blogisi blogihakemistoomme. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.