sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Kasvihaaste, 58. kasvi

Kasvihaasteessa aina vaan perennaa.
Vuorossa on lemmikki, Myosotis sylvatica.

Lemmiki on hurja leviämään ja nytkin sitä on pihan joka nurkassa. Keväällä päätin sen antaa vallata vaikka koko tienoon. Aika hyvin se on sen tehnytkin.

Vaikka en pidäkään noista levittäytyjstä, tämä on poikkeus. Ainakin nyt olen ollut sillä kannalla. Ensi vuonna voi olla toiset mietteet.

Olen kerinnyt tekemään pihahommia pitkän tauon jälkeen. Rönsyleinikki on saanut kyytiä. Näyttää siltä, että vihollinen numero yksi, suikeroalpi on vihdoinkin nitistetty.
Paljon on vielä putsattavaa pihassa. Muutama perennapenkki häipyy ja toisia entrataan helppohoitoisemmaksi eli laitetaan pensaita perennojen joukkoon. Nyt kun sitä aikaa on, täytyy hieman toppuutella itseään. Kaikkia ei tarvitse tehdä heti.

3 kommenttia:

  1. Lemmikki on tosiaan hurja leviämään. En osaa päättää saisiko se jäädä vai annanko sille lähöpassit puutarhasta. On niin suloinen, mutta leviää ja kukinnan jälkeen ruma.

    VastaaPoista
  2. Terve, olet kommentoinut ja haastanut blogini/minut johonkin jo marraskuussa 2013:)Olin silloin niin untuvikko bloggailussa,osaamattomuuteni esti haasteen vastaanoton. Aloitetaanko yhteydenpito alusta? Liityin lukijaksi.
    ps. omasta koirasta kerrontaa blogeissani www.annelipunneli.blogspot.fi eli Rouva Myttynen muistelee.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.