lauantai 15. huhtikuuta 2017

Kanaa omasta päästä


Mihin tää aika menee, kuukausi viime päivityksestä!
Pihahommiin ei pääse, takatalvi yllätti.

Ruokajuttuja sitten.

Kanaa omasta päästä, ei kirjaimellisesti.

Sipulia, maustekurkkua, hunajaa, mustapippuria kuullotetaan voissa.

Mössö levitetään uunivuuan pohjalle.




Broitsufileitä paistellaan voissa kauniin ruskeiksi.
Fileet mössön päälle. Jos ovat maustamattomia, mausteita oman maun mukaan.

Itse laiton mustapippuria, aromisuolaa ja timjamia.






Taas tehdään mössöä.
Iso purkki smetanaa, aurajuustoa muruna ja juustoraaste.

Loraus kermaa.

Mössö levitetään fileitten päälle ja uuniin kunnes pinta on ruskea.

Uunin lämpötila n. 200 astetta.





Tässä valmiina. Riisiä kaveriksi.


Toivon  mukaan lumi vihdoin sulaisi ja pakkanen hellittäisi, että pääsisi edes haravoimaan.

Pääsiäiskukatkin unohtui ostaa.
Keltainen ei kyllä innosta, mutta helmililjoja piti hankkia, mutta unohtui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.