keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Syntisen hyvää risottoa!

Viikonloppuna kyläiltiin kavereitten luona, jotka ovat oikeita masterchefejä. Tarjolla oli risottoa. Aluksi petyin, koska mieleen tuli sekavihannes-riisi-katkarapu -hässäkkä jostain lapsuudesta.

Mutta, mutta, sainkin tajunnanräjäyttävän äyriäisrisottokokemuksen.

Kokemuksesta innostuneena tein toisenlaisen risoton. Rivon Emännän blogissa oli mieleinen ohje, ja se pääsi kokeiluun. Kaikki mihin tulee pekonia, ei voi epäonnistua!


Allaolevasta linkistä pääseen Rivon Emännän risotto-ohjeeseen.

Kana-pekonirisotto
Rivon Emännän blogista.


Risotto näyttää lähinnä koiran oksennukselta, mutta maku on nyt pääosassa!

2 kommenttia:

  1. Onpas herkullisen kuuloinen idea laittaa pekonia risottoon, antaa siihen varmasti mukavaa makua ja täyteläisyyttä. Risotto on yksi lempiruokiani, mutta eipä olisi tullut ihan heti mieleen laittaa siihen pekonia :) Ihan vasta kirjoitin blogissani maa-artisokkarisotosta (http://parastapuutarhasta.blogspot.fi/2016/02/maa-artisokkakausi-jatkuu.html), siihenkin pekoni voisi olla hyvä lisä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Risotoista tuli minulle uusi lempiruoka. Pelkäänpä, että meillä syödään risottoa kyllästymiseen asti. Mikäli niihin voi kyllästyä! Niin, ja pekoni sopii joka paikkaan, paitsi pullataikinaan. Tai, enpäs olekaan kokeillut.

      Poista

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.