torstai 30. tammikuuta 2014

Koiran raakaruokinta


Olen lomallani saanut aikaiseksi jotain järkevääkin, ihme kyllä. Olen laskenut molemmille koirille uudestaan niiden energia- ja vitamiinitarpeet. Aikamoinen urakka, mutta todella mielenkiintoinen sellainen. Meillä siis syödään raakaruokaa, vain koirat, ei barffata. Luita annetaan vain ajankuluksi. Kuten kuvasta näkyy, kyllä maistuu!

                                                                                                                                               Raakaruokinnasta on niin valtavasti erilaisia mielipiteitä ja uskomuksia, että on todella vaikea päättää mitä uskoo. Jonkin verran on kirjallisuutta, mutta netistä on niin helppo etsiä tietoa. Mikä tieto on sitä oikeaa tietoa, siinäpä pulma. En haluaisi mainostaa, mutta teenpä sen silti. Tässä on sellainen sivusto, mistä olen saanut paljon apuja www.katiska.info Tästäkin ollaan montaa mieltä, mutta, kuten sanoin meille ollut suuri apu. On toki muitakin sivustoja!

Keskustelupalstat ja facebook on pullollaan kaikenlaisia ryhmiä, joissa käydään kiivastakin keskustelua aiheesta ja aiheen vierestä. Googlaamalla löytyy vaikka mitä...Niitä kun seuraa ja poimii tietoa sieltä täältä, onnistuu aika hyvin. Meidän koirat on ruokittu raakaruualla jo seitsemän vuotta. Ovat hyvässä lihassa ja terveitä. Jotain pikkuvaivoja on joskus väkisinkin.
Jokainen tietty ruokkii koiruuksiaan miten haluaa ja yhtä oikeaa ratkaisua tuskin onkaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.