perjantai 9. elokuuta 2013

Kameralaukku

Olen pitkään etsinyt kameralaukkua, joka olisi myös kaunis. Siinäpä onkin ollut epätoivoinen tehtävä. Onko kaikki kuvaajat muka miehiä, joille merkkaa vaan käytännöllisyys? Miksi ihmeessä käytännöllisyys ja kauneus ei voi yhdistyä yhdessäkään laukussa!!

Yhden varteenotettavan vaihtoehdon löysin Kelly Mooren malllistosta, www.kellymoorebag.com, mutta en ole aiemmin tilannut ulkomailta, niin jäi tilaamatta. Kameralaukku olisi kuitenkin hyvä testata livenä.
Pitkän etsinnän jälkeen löysin ja ostinkin Lowepro Messenger 160 AW -laukun. No eipä kovin kaunis ole, muttei rumakaan. Muistuttaa kuulemma Marimekon laukkuja. En niin hirmuisesti pidä Marimekon tuotteista, mutta tämän kestän.... Jos sitten joskus löytyisi se täydellinen veska.
Ainoa huono puoli siinä on se, että koirankarvat tarttuu siihen aika hyvin. Nuorempi koira nimittäin nukkui päiväunet sen päällä, sen mielestä se oli ihana.
Tähän nyt mahtuu ainakin järkkäri objektiivin kanssa, meikkipussi, lompsa, rillit, aurinkolasit ja muu tilpehööri, mitä nainen mukaansa aina tarviikin...
Viime viikonloppuna laukku joutui kunnon testiin. Oli viikonloppurilluttelua Helsingissä. Mm. iki-ihana Uriah Heep ja Matti Nykänen! Matkustamista linja-autossa, junassa ja terasseilla istumista. Pientä jäykkyyttä puolin ja toisin, mutta toimi loistavasti.

Enpähän saanut otettua kuvaa laukustani, mutta täältä löytyy!
www.sulantoblog.fi/tag/lowepro-messenger-aw-160/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! Palaathan uudelleen.